Een goede stoel doet wonderen

Meer dan inrichten alleen

Stoelonderhoud.nl kijkt niet alleen naar het gebruikte meubilair op de werkplek, maar ook naar de manier waarop ermee gewerkt wordt. Gert Oostenbrug: ‘Het begon met de inrichting van een basisschool. Wij hebben voor hen speciale stoelen laten ontwikkelen. De school en wij ontvingen daarop zeer positieve reacties. Vanuit deze opdracht is er een concept ontstaan in het onderwijs met een visie die nu deels geïntegreerd is in het onderwijs. Ook voor het sorteercentrum van Post.nl hebben we aangepast materiaal ontworpen en veel ervaring opgedaan in het onderhoud.’

Stoelonderhoud.nl is exclusief Westaro dealer
Vanwege hun jarenlange ervaring, de hoge kwaliteit, de tijdloze stijl en vormgeving van hun producten hebben wij gekozen voor het exclusieve dealerschap van Westaro. Begonnen in 1966, heeft het Duitse Westaro zich ontwikkeld tot een bedrijf met een bijzondere filosofie. Iedere managersstoel, bureaustoel en bezoekersstoel die de werkplaats verlaat, is hun persoonlijke antwoord op de vraag: hoe beweegt u het liefst als u zit?

Hoogdravend? Misschien geeft de filosofie van Westaro de essentie van een goede stoel juist het beste weer: je moet er vrij op kunnen bewegen, zonder in te leveren op zitcomfort en ergonomie. Probleemloos, en dat liefst vele jaren achtereen. Daar sluiten wij ons graag bij aan.

 

        Neem vrijblijvend

         contact met ons op.

Contact

Propusstraat 14
9801 WE Zuidhorn

 

Gert@stoelonderhoud.nl
050 2111969 / 06 81501034
KvK: 53408519